Szeretettel köszöntelek a Fejér megye klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fejér megye klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fejér megye klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fejér megye klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fejér megye klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fejér megye klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fejér megye klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Fejér megye klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A napokban a HírTV-ben Borbás Marcsi színes, érdekes műsorát hallhattuk, láthattuk az Agárdi Pálnkafőzdéről, ami immár ötödik születésnapját ülte 2007-ben. Ugyanis 2002-ben épült meg .Megnyitása gasztronómiai eseménynek számított. A magyar ember mindég szerette a pálinkát, tehát évszázados tradicióra tekinthetünk vissza. De az Agárdi Pálinkafőzde ennél sokkal többet ad. A legkorszerűbb technológiát használja fel a gyártási folyamatban. Laboratóriuma csillog-villog a modern felszerelésektől. Az embernek kedve támad egy ilyen szép helyen dolgozni. Sajnos az illatokat a tv nem tudja közölni, pedig el tudom képzelni, hogy az sem lehet kutya. A csodálatos nedűt aztán még csodálatosabb üvegekbe palackozzák. Minden nagyon elegáns, minden apró részletre kidolgozott, figyelmes.
A sok figyelmességnek meg is lett az eredménye. A legmagasabb nemzetközi versenyen, a Destillatán, több termékük arany-, ezüst-, és bronzérmet nyert, 2003 óta minden évben. Rövid fennállásuk ótatöbbször a nemzetgyőztes címet is kiérdemelte.
A 2002-ben zöld mezős beruházásként létrejött főzdét nagyon jó helyre építették. Gyümölcsösök ölelik körbe, korlátlan alapanyagbázist biztosítva. Ezt tükrözik a termékek széles kínálata. Van itt Premium család (cigánymeggy, birs, feketeribizli, kökény, barkóca berkenye, stb.), Bencés Likörcsalád (a Pannonhalmi Főapátságban őrzött évszázados recept alapján), Miraculum (körte, szilva, barack, muskotályos szölő, érlelt alma pálinka), de megtalálhatjuk a Trópusi kollekciót is, ami banán, narancs, gránátalma párlat.
2006 októberében megnyílt a Látogatócentrum is. Itt 45-50 fő vendéget tudnak egyszerre fogadni. Konferenciák, szakmai rendezvények, továbbképzések rendezésére kiválóan alkalmas. Ínycsiklandó, látványos finomságokkal kínálják a vendégeket, melyekhez nagyon jóleshet a pálinkafőzde, most már mondhatjuk, világhírű terméke.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!